Дълготрайни електродни лепенки

Дълготрайни електродни лепенки

4928818-7

Резервни дълготрайни електродни лепенки за електростимулаторите на OMRON за облекчаване на болката.

  • Устойчиви и миещи се електродни лепенки
  • Подходящи за употреба с електростимулатори за облекчаване на болката OMRON E1, E2, E3 Intense, E4,PocketTens и Soft Touch

Спецификации

Тегло на опаковката (кг)
0,07

Какво има в кутията

  • 1 бр. опаковка с 2 дълготрайни електродни лепенки
  • 1x поставка за подложка

Ръководство за употреба и Поддръжка

Поддръжка на устройството

Свържете се с нас

FAQ (ЧЗВ)

Електрическите сигнали се изпращат през "електродните подложки" до определени точки на тялото, където предизвикват реакция на мускулите. В резултат на това се случват две неща:

1. Мускулно помпене:

Чрез прилагане на нискочестотни електрически вълни в схванатата / уморена зона на тялото, мускулите се свиват и се разширяват (релаксират)

  • При свиване на мускулите: "отровената"кръв се изхвърля
  • При отпускане на мускулите: се влива свежа кръв

Чрез този повтарящ се процес на "мускулно помпене" се подобрява кръвообращението, а умората на раменете, умората на краката и спазмите се облекчават.

2. Изключва се сигнала за болка:

Чрез прилагане на нискочестотни сигнали в зоната на болката се стимулират нервите в близост до нея, което засяга механизма за предаване на болката ("потиска" сигналите за болка) към гръбначния мозък. Те имат относително кратък ефект. Честота е 2 ~ 100Hz.

Електрическите вълни стимулират човешкото тяло да произвежда естествени морфиноподобни вещества (ендорфини). Те имат много по-дълъг ефект (5 до 12 часа). Честота им е 100 ~ 1200 Hz.

В резултат на това усещането за болка се облекчава.

Електронните подложки, включително "ePlus LongLife подложки" се нуждаят от периодична смяна. Независимо от това, често е възможно да удължите живота им чрез изплакване под студена течаща вода (няма нужда от сапун), за да навлажните хартията; след това внимателно започнете да изтривате хартията от подложката. След като я отстранените, отново задръжте подложката под студена течаща вода, изтърсете излишната влага, върнете подложките на прозрачния пластмасов лист или пластмасовото гнездо (само за ePlus LongLife подложки) и след това оставете подложките в хладилника за една нощ (не във фризера). Това трябва да възстанови адхезията на подложките. Ако не се получи, подложките са износени и трябва да бъдат сменени. Свържете се с най-близкия търговец на дребно на OMRON, за да се снабдите с нови.

Високочестотното стимулиране е ефективно за остра (нервна) болка и се счита, че е особено полезно за непосредствено блокиране на болката в сравнение с нискочестотната стимулация. Бутонът "Висока честота" е стандартен за моделите с по-богат набор от функции на устройствата за транскутанно електронен нерв стимулатор (TENS).

Доставка и връщане

Информация за доставката

Информация за връщане