Eco Temp Intelli IT
Eco Temp Intelli IT
Eco Temp Intelli IT
Eco Temp Intelli IT
Cъвместимо с Omron connect Приложение

Eco Temp Intelli IT

MC-280B

Термометри

 • 3 години гаранция
  3 години гаранция
Дигитален термометър

Еко Темп Интели ИТ /Eco Temp Intelli IT/ е интелигентен дигитален термометър, който Ви помага да проследявате с точност телесната си температура. От момента, в който за първи път забележите промяна в телесната си температура, започнете да я проверявате редовно с помощта на Еко Темп Интели ИТ и съхранявайте всяко показание на смартфона си с приложението OMRON connect. Всяко показание Ви помага да проследите как се развива треската или заболяването, а приложението OMRON connect улеснява споделянето на тази информация с Вашия лекар.

 • 3 години гаранция
  3 години гаранция

Ползи за продукта

функции и предупреждения

 • Дигитален термометър тип писалка за измерване на телесната температура
 • Перорално измерване или под мишницата
 • Показания в Целзий и Фаренхайт
 • Измерва за 40 секунди
 • Звуков сигнал
 • Прехвърляне на показанията в приложението OMRON Connect чрез ултразвукова технология
 • Преглед на предишното показание
 • Показва показанията със светлина (зелен LED) и звук

Спецификации

Памет
Последно измерване
Тип на измерването
Орален, за подмишница
Избор на °C / °F
Да
Сигнализатор
Да
Сменяема батерия
Да
Включена чанта за съхранение
Да
Време на измерване
40 секунди
Голям цифров дисплей
Да, 3 цифри за °C и 4 цифри за °F
Свързано
Да
Съвместимо мобилно приложение
Cъвместимо с Omron connect Приложение
Tегло (кг)
0,01
размери на артикула (mm)
136.8 x 20.1 x 12.8

Какво има в кутията

 • Основно изделие
 • плоска литиева батерия CR1220 (включена)
 • калъф за съхранение
 • ръководство за потребителя

Съвместимост

За да видите списък на смартфоните, тествани с OMRON connect, щракнете тук.

Ръководство за употреба и Поддръжка

Поддръжка на устройството

Свържете се с нас

Ръководство за употреба

FAQ (ЧЗВ)

При всяко измерване трябва да се използва нов протектор на сондата, за да се осигурят точни резултати. Никога не използвайте термометъра без протектор на сондата, тъй като това може да доведе до замърсяване на лещите и потенциално да въздейства върху точността при измерване на температура. Протекторът на сондата е от решаващо значение за да не се допуснат пръстови отпечатъци, ушна кал или замърсители, които да засегнат сондата и да попречат на точността на термометъра. Ако лещите на сондата са замърсени, може леко да ги почистите с мека памучна кърпа, напоена със спирт. НЕ използвайте хартиена кърпа. Влакната в хартиената кърпа могат да надраскат лещите на сондата. Оставете лещите на сондата за четиридесет и пет минути да изсъхнат напълно, преди да поставите капака на сондата. Винаги връщайте термометъра в защитния му калъф, когато не го използвате.

Ректално:
Най-надеждна температура на вътрешността на тялото се измерва чрез поставяне на термометър в ректума (ректално измерване). Това измерване е точно и има малка вероятност за грешки в резултатите. Нормалният диапазон е приблизително: 36.2°C - 37.7°C.

Ушно:
Това също е много надежден метод за измерване на температура във вътрешността на тялото. В този случай се използва термометър засичащ инфрачервената топлина отделена от тъпанчето на ухото (тимпанична мембрана). Това измерване е точно и има малка вероятност за грешки в резултатите. Нормалният диапазон е приблизително: 35.5°C - 37.5°C.

Перорално:
Пероралното измерване може да се извърши като измерване "в бузата" (наречено букално) или като измерване под езика (наречено сублингвално). И двете измервания дават по-ниска от ректалната температура с приблизително 0,3° С - 0,8° С, като измерването "под езика" е за предпочитане пред "в бузата".

Под мишница (аксиларно):
Измерванията на температурата на повърхността на тялото, използвани в клиничната практика, се извършват поз мишницата (аксиларното измерване) и в слабините. И в двата случая съответният крайник се притиска към тялото, за да се намали влиянието на температурата на околна среда. Това обаче е успешно само в ограничена степен и има основен недостатък, че времето за измерване е дълго. При възрастни аксиларно измерената температура е по-ниска от ректалната до 0.5° C - 1.5° C! При новородените сравнителните разлики с ректалната температура са много по-малки.

Доставка и връщане

Информация за доставката

Standard delivery in 2 - 5 business days, at €5.95 per order. Free delivery for all orders above €20.

Информация за връщане

Free return within 14 days. Read more about how to return an order.