Skip to main content

Абонамент за OMRON connect Premium

Повече информация. Ексклузивни функции. По-здраво сърце.

Започнете безплатния си пробен период
Повече от просто проследяване на здравните ви данни

Ексклузивни Premium функции

Новите Premium функции и персонализирана информация ви дават контрол над една по-пълна картина на здравето Ви. Даваме Ви увереност да пристъпите към начин на живот, който е полезен за сърцето Ви, и да водите по-качествени разговори със здравните си специалисти.

Проследяване на приема на лекарства и напомняния

Важно е да приемате лекарствата си според препоръките на лекарите Ви, за да поддържате кръвното си налягане в здравословни граници. Проследяването на приема на лекарства и ежедневните напомняния, Ви помагат да вземате лекарствата си навреме и да изграждате по-здравословни навици.

Персонализирана здравна информация

Най-важното сте Вие. Ежедневната, седмичната и месечната информация за най-важните Ви здравни показатели ви помага да правите това, което е добре за сърцето Ви.

Консолидирано отчитане на много по-високо ниво

Използвайте точни, лесни за разбиране отчети, които интегрират Вашите измервания и могат автоматично да бъдат споделени с лекари и близки. Ще видите по-пълна картина на здравето си, с най-важните Ви показатели един до друг, включително - кръвно налягане, физическа активност и лекарства.

Действайте, спечелете награди!

Бъдете възнаградени, че правите това, което е добре за сърцето Ви. Проследяването на кръвното Ви налягане, поддържането на здравословно тегло, приемът на лекарства съгласно предписанията и физическата активност Ви печелят точки, които могат да бъдат осребрени под формата на карти за подарък. Направете си подарък, заслужавате го.

Регистрирайте се сега, първият Ви месец е безплатен

Започнете безплатния си пробен период

Вижте по-голямата картина с един поглед

Даваме на Вас и на вашия здравен екип точни и пълни данни за повече контрол, по-голяма увереност и по-здраво сърце. Лесни за следване отчети, които интегрират данните с най-голямо значение. Проследяване на приема на лекарства и наблюдение на сърцето за Ваше спокойствие. Ежедневна, седмична и месечна информация за вашите данни, която насърчава по-здравословните навици.

Бъдете възнаградени за здравословния си начин на живот

Започнете да събирате здравни награди, когато се регистрирате за своя Premium абонамент. Печелете точки за здравословни дейности и ги проследявайте в приложението си. Точките ще се добавят, когато синхронизирате устройството си. Всеки 50 000 точки могат да бъдат заменени за карта за подарък от £5. Разберете по-долу как можете да печелите точки.

Надстройте до Premium сега

За повече въпроси разгледайте страницата за поддръжка.

Поддръжка
Изберете максимум 3 продукта.