Skip to main content

Относно OMRON Healthcare

Нулев компромис за по-здравословен живот

В OMRON Healthcare обещаваме да сведем до минимум въздействието на вашите здравословни проблеми и да ви позволим да живеете по-пълноценен и активен живот с продуктите, които предлагаме.

НАШАТА МИСИЯ

Да спомогнем за реализирането на здравословен и спокоен живот на хората по света.

Мисията на OMRON Healthcare е да спомага за реализирането на здравословен и спокоен живот на хората по света. Как ще направим това възможно? Искаме да създадем среда, в която да минимизираме сегашното медицинско въздействие, което определени състояния имат върху живота на хората, и да създадем повече пространство за качество на живот. Всяко от нашите действия и продукти преследва тази мисия и е стъпка към подобряване на живота на хората по света.

НАШЕТО ВИЖДАНЕ

Нулев компромис за по-здравословен живот.

Нашето виждане ни кара да правим всичко възможно, за да сведем до минимум ефектите от здравословното състояние на пациента. Да им се даде възможност да живеят нормално живота си, защото не са контролирани от тяхното състояние. С помощта на продуктите и иновациите, които предоставя OMRON Healthcare, ние искаме те да трябва да правят по-малко компромиси в това, което искат да постигнат в живота. Уловихме същността на нашата визия в нашето “обещание". Това обещание води нашето виждане към конкретни действия. То ясно посочва ангажимента ни към нашия народ и към света: “Стремим се да сведем до минимум въздействието на здравословното състояние върху живота ни. Постоянно се стремим към по-добро качество на живот без компромиси. Винаги ще се стремим към нула компромиси.”

ОБЕЩАНИЕТО НА МАРКАТА

Ние от OMRON Healthcare обещаваме да сведем до минимум въздействието на вашите здравословни проблеми и да ви позволим да живеете по-пълноценен и активен живот с продуктите, които предлагаме.

Ние ще продължим да се развиваме и да ви помагаме да живеете за напред с нулев компромис към по-свободен и по-възнаграждаващ живот.

УВАЖЕНИЕ НА ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА

Целта е да се внуши и да се повиши осведомеността за правата на човека на всяко работно място.

В ръководството на OMRON Group за корпоративна социална отговорност са заложени зачитането на човешките права.

Освен това, OMRON Group постоянно поддържа Декларацията на МОТ за основните принципи и права на работното място, изготвена от Международната организация на труда.

OMRON Group Slavery and Human Trafficking Statement for FY2020 (English only)

Прочетете повече

ЗА OMRON HEALTHCARE

Отдаден да помага на хората да живеят по-свободен и по-пълноценен живот с нулев компромис, OMRON Healthcare е световен лидер в областта на клинично доказаното и иновативно медицинско оборудване за здравен мониторинг и терапия.

OMRON Healthcare е марката Световен No.1 в цифровите апарати за кръвно налягане, с над 200 милиона продадени апарата за кръвно налягане, както и небулайзерите за респираторна терапия. Другите основни категории продукти на компанията са нискочестотна апаратура за болкотерапия, електронни термометри и монитори за композиция на тялото. В продължение на много десетилетия устройствата на OMRON са помогнали на хората да предотвратяват, лекуват и управляват своите медицински състояния както у дома, така и в клиничната практика в над 110 страни по света.

OMRON Healthcare Group е със седалище в Киото, Япония. OMRON Healthcare Europe B.V. е секторът на здравеопазването за Европа, Русия, Близкия изток и Африка и осигурява обслужване на клиенти в повече от 74 страни.

Главен офис Хуфдорп: Холандия(от 1998г.)

Президент и главен изпълнителен директор: Г-н Андре ван Гилс

Производствени обекти: Матсусака Мия, Япония; Далиан, Китай; Бин Дюонг, Виетнам

Обекти за изследвания и разработки: Киото, Япония; Далиан, Китай

Национални компании за продажби: Германия, Обединеното кралство, Франция

Местни офиси за продажби: Русия, Обединени арабски емирства, Саудитска Арабия, Турция, Полша, Испания, Украйна, Нигерия, Испания, Италия

Разпространение: Европа, Русия, Близкия изток и Африка

_______________________________________

OMRON Healthcare Europe B.V.
Wegalaan 73, 2132 JD Hoofddorp, Netherlands

Company Registration No: 342.10306
VAT Identification No: NL813286281B01

Изберете максимум 3 продукта.