OMRON connect

По-добра информираност, по-добро здраве

Приложението OMRON connect прецизно събира и консолидира данните от Вашето устройство OMRON и приложенията Ви за проследяване*, за да Ви предостави по-ясна картина и да Ви помогне да се грижите по-добре за сърцето си. OMRON connect е безплатно. Можете да получите достъп до допълнителни функции и информация за Вашите данни чрез Premium абонамент.Какво получавате с OMRON connect, безплатно

Всички Ваши измервания с един поглед

Интуитивно, лесно разбираемо табло за управление, което показва Вашите средни дневни, седмични или месечни измервания с цветно кодирани резултати, за да имате общ поглед върху данните си и да можете незабавно да установите настъпили промени.


Отчети, които можете да изтеглите и споделите с Вашия лекар

Адаптивни PDF и CSV отчети, които можете да изтеглите и споделите със своя лекар по всяко време.


Връзка с Apple Health, Google Fit и Samsung Health

Синхронизирайте данните от любимото си приложение за активност с OMRON connect, за да получите цялостен изглед на своите най-важни здравни данни в едно табло за управление.


Задайте своите здравни цели и следете напредъка си

Задайте лични цели, като тегло или кръвно налягане, и следете своя напредък с течение на времето.


Информация и обяснения за референтните стойности на кръвното налягане

Сравнете своите действителни измервания с референтните стойности на кръвното налягане, използвани от Европейското дружество по кардиология.

Научете повече за кръвното си налягане и поемете контрол над здравето си

Свържете Вашето устройство OMRON и любимото си смартфон приложение за активност (Apple Health, Google Fit, Samsung Health), за да следите своето кръвно налягане, пулс, телесни мазнини, тегло и нива на активност. Лесното за разчитане табло за управление Ви помага да разберете своите измервания, да видите тенденциите в данните си и да почувствате, че имате по-голям контрол над здравето си.

Разберете какви са моделите във Вашите здравни данни, направете промени в начина си на живот и проверете своя напредък

Разгледайте своите измервания спрямо препоръчаните от Европейското дружество по хипертония граници за кръвното налягане. Благодарение на интуитивното табло за управление е лесно да откривате тенденции, да следите напредъка си и да изграждате по-здравословни навици с течение на времето.

Точни данни в подкрепа на разговора с Вашия лекар

Проследявайте и съхранявайте безопасно данни от Вашето устройство OMRON и приложенията Ви за активност. Създавайте персонализирани отчети в PDF или CSV файл и ги споделяйте с Вашия здравен екип, когато е необходимо. Разполагайки с надеждна, интегрирана документация на Вашите данни, Вие можете да водите по-ефективни разговори с Вашия здравен екип.

Premium абонамент за разширени функции

Допълнителните функции, ексклузивни за Premium абонати, Ви помагат да се погрижите още по-добре за сърцето си. Те включват:●      Проследяване на Вашите лекарства и персонализирани напомняния.

●      Здравни награди – използвайки функциите за проследяване, Вие печелите точки, които могат да бъдат осребрени за подаръчни ваучери.

●      Още по-подробна и лесна за разбиране информация за данните, които записвате.

●       Консолидирани задълбочени отчети, които приложението OMRON Connect може автоматично да изпрати на Вашия здравен екип и близките Ви.

 

БЕЗПЛАТЕН пробен период: Първият месец от Вашия Premium абонамент е безплатен, а след това плащате само €6,66 на месец с годишен план.

Научете повече за Premium

ЧЗВ

Нуждаете се от помощ? По-долу ще намерите отговорите на най-често задаваните въпроси относно OMRON connect.

Изтеглете го сега

Референтни материали

* Apple Health, Google Fit, Samsung Health