Skip to main content

Здраве и начин на живот

Всеки заслужава здраве и щастие. Открийте начини за по-пълноценен живот с по-здрава сърдечна и дихателна система, и съвети за справяне с болката и активен начин на живот.

Similique in amet.

Сърдечно здраве

Високо кръвно налягане

Какво представлява високото кръвно налягане?

Read more

Респираторно здраве

Видове небулизатори: Небулизатори с дюза, с мрежеста технология и с ултразвук

Препоръчано Ви е да използвате небулизатор за облекчаване на респираторни симптоми? Инхалаторните устройства, често наричани небулизатори, се предлагат в различни технически решения.

Read more

Най-новите статии за здраве и начин на живот

Открийте начини да живеете по-пълноценен живот с по-здраво сърце и дихателна система и намерете съвети за справяне с болката и активен начин на живот.

Високо кръвно налягане

Високо кръвно налягане Какво представлява високото кръвно налягане? Високото кръвно налягане е често срещано състояние, при което упражненият натиск на кръвта върху артериалните стени е твърде голям. Преди да научим повече за състоянието, нека започнем първо с фундаменталната информация за самото кръвно налягане.

Прочети още

Дневник и карта за запис на стойностите на кръвното налягане (безплатно изтегляне), за да проследявате измерванията

Дневник и карта за запис на стойностите на кръвното налягане (безплатно изтегляне), за да проследявате измерванията Какво представлява кръвното налягане и какво означават отчетените показания? Кръвното налягане е мярка за натиска на потока от кръв върху стените на артериите.

Прочети още

Как да понижите кръвното си налягане

Как да понижите кръвното си налягане Има много начини за постигане на продължително понижаване на кръвното налягане. Някои могат да включват радикални промени в начина Ви на живот, a други да бъдат сравнително лесни за изпълнение. Спортът може да намали кръвното налягане Дори малки промени във физическата Ви активност могат да доведат до значителни големи …

Прочети още
Виж всички Сърдечно-съдови заболявания
Изберете максимум 3 продукта.